×

Πως ψωνίζω; (σε 3 βήματα)

1 Σύνδεση ή δημιουργία νέου λογαριασμού.
2 Επιλογή ειδών και επιβεβαίωση παραγγελίας.
3 Πληρωμή με αντικαταβολή & παράδοση σε όλη την Ελλάδα

Για προϊόντα που δεν βρίσκονται στην ιστοσελίδα μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο orders1georgakakis@gmail.com | Τώρα πληρωμές και με POS. Σας ευχαριστούμε!

Ώρες λειτουργίας

Δευ-Παρ: 08:00 - 17:00
Σαβ: 08:00-15:00
Κυριακή κλειστά!

FORGOT YOUR DETAILS?

Πολιτική επιστροφής προϊόντων και ακύρωσης παραγγελίας

Επιστροφή προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε κάποιο προϊόν που αγοράσατε από το κατάστημα μας αφού μας ενημερώσετε προηγουμένως και εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.
• Το προϊόν θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, να μην έχει γίνει προσπάθεια τοποθέτησης και με την αρχική του συσκευασία σε άριστη κατάσταση. *
• Θα πρέπει να συνοδεύεται από το παραστατικό (απόδειξη ή τιμολόγιο) με το οποία σας παραδόθηκε.
• Τα έξοδα της επιστροφής βαρύνουν εσάς.
• Δεν επιστρέφονται Ειδικές παραγγελίες, Γρανιτένιοι Νεροχύτες και προϊόντα που έχουν παραγγελθεί κομμένα όπως Αρμοκάλυπτρα και Μπάζες.
* Παρακαλούμε φροντίστε κατά την αποστολή του προϊόντος προς επιστροφή να είναι συσκευασμένο πολύ καλά έτσι ώστε να παραληφθεί στην αρχική του κατάσταση. Σε αντίθετη περίπτωση, δηλαδή αν το προϊόν που παραλάβουμε είναι χτυπημένο ή με οποιοδήποτε τρόπο φθαρμένο, δεν θα γίνει δεκτή η επιστροφή του και θα αποσταλεί πίσω στον αποστολέα με δική του χρέωση.

Επιστροφή χρημάτων

Η εντολή επιστροφής των χρημάτων θα πραγματοποιείτε μόλις παραληφθεί το προϊόν, ελεγχθεί και φανεί ότι συμπεριλαμβάνεται στις περιπτώσεις προϊόντων που μπορούν να επιστραφούν όπως αυτά αναφέρονται παραπάνω.
Η επιστροφή χρημάτων γίνεται με τον τρόπο που έγινε η πληρωμή.
• Αν η πληρωμή του προϊόντος έγινε στο φυσικό κατάστημα, τα χρήματα σας επιστρέφονται μετρητά με την φυσική παρουσία σας στο κατάστημα
• Αν η πληρωμή έγινε μέσω συστήματος τραπέζης ηλεκτρονικής πληρωμής, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται μέσω πίστωσης στην κάρτα σας που χρησιμοποιήθηκε για την αγορά.
• Αν η πληρωμή έγινε μέσω τραπεζικής μεταφοράς η επιστροφή των χρημάτων γίνεται στον λογαριασμό σας από τον οποίο έγινε η πληρωμή. Στην περίπτωση ύπαρξης εξόδων αυτά βαρύνουν εσάς.

TOP
X